TOP

Bijzonder atelier

Strand, zee, duinen en kunst; Stammis Edelsmid-Juwelier vertaalt de beleving van Bergen in een schitterende collectie sieraden en horloges in een sfeervolle en uitnodigende ambiance.

Naast een selectie van gerenommeerde merken presenteren wij u ook graag onze eigen collectie. Deze collectie wordt vervaardigd in onze edelsmederij die zich, achter een glazen wand in de winkel, bevindt. Deze transparante opzet is een hele bewuste keuze. Wij zijn trots op ons prachtige ambacht en vinden dat dit absoluut gezien mag worden. De intensiteit, energie en passie waarmee er aan de producten wordt gewerkt is bij ons letterlijk zichtbaar van begin tot eind.
Met de eigen collectie van Klaas-Jan bent u verzekerd van een authentiek en uniek handgemaakt sieraad. Aan de subtiele combinatie(s) van materialen, de originele ontwerpen en de kwaliteit van de uitvoering kunt u zien dat wij putten uit jarenlange ervaring en een hoge mate van technisch inzicht. Naast de bestaande collectie is het natuurlijk ook mogelijk om uw persoonlijke opdracht door Klaas-Jan te laten vervaardigen.

Speciale gelegenheden
In het leven zijn er talloze momenten die zich uitstekend lenen om een bijzonder sieraad te laten ontwerpen, aan te schaffen of cadeau te geven. De geboorte van een (klein)kind is zeker zo’n moment. Speciaal hiervoor ontwerpt en vervaardigt Klaas-Jan rammelaars, armbandjes en zilveren doosjes. Voor de kersverse (groot)ouder(s) is een fraai horloge, armband of ring een blijvende herinnering aan een onvergetelijk moment. Ook voor de afsluiting van de middelbareschooltijd of studie zijn er tijdloze sieraden. Denkt u hierbij aan manchetknopen, een horloge, zegelring of ander sieraad met gravure van een (familie)wapen, initialen of de datum van het bijzondere moment. U kunt ervoor kiezen om een heel nieuw ontwerp te laten maken, of u kunt een bestaand (familie)sieraad aan laten passen; alles is mogelijk.

Uw eigen ontwerp
Heeft u al langere tijd een bepaald idee of inspiratie voor een sieraad, dan kunt u dit samen met ons uitwerken tot een concreet ontwerp. Wij begeleiden u in het hele proces, met advies over materiaalkeuze(s), het gebruik van kleurstenen, diamant(en) en eventuele andere materialen. Uit dit proces zal uiteindelijk een ontwerpschets komen die, na uw goedkeuring, door Klaas-Jan in het atelier vervaardigd zal worden.
Het is ook mogelijk om erfstukken, of sieraden die u niet langer meer draagt, aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo kunnen we, samen met u, de emotionele waarde behouden en een voor u draagbaar sieraad maken waar u weer vele jaren plezier van kunt hebben. U bent, zowel met als zonder afspraak, van harte welkom om uw wensen vrijblijvend eens met ons te bespreken.

Private Shopping
Mocht u buiten de reguliere openingstijden langs willen komen, dan kan dit uiteraard ook! Alleen, samen met uw partner of met vrienden of vriendinnen… wij verwelkomen u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Own collections