TOP

Ruilvoorwaarden

Kan ik mijn aangekochte product retourneren?

Wij hopen uiteraard dat u helemaal tevreden bent met uw bestelde product(en). Als u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Er is een zichttermijn van 14 dagen op alle aankopen, binnen deze periode kunnen producten worden geruild of geretourneerd. De zichttermijn gaat in: de dag nadat u uw product hebt ontvangen. De zichttermijn is niet van toepassing op vermaakte artikelen en producten die speciaal voor u gemaakt zijn. Uiteraard dient een product in nieuwe staat te worden geretourneerd, ongedragen en in de originele verpakking. (Met uitzondering van de cadeauverpakking.)

Als u uw product wilt retourneren of omruilen, dan verzoeken wij u om – binnen 14 dagen na ontvangst – een email te sturen naar: sales@stammisedelsmid.nl. U ontvangt per email een retourformulier, graag het formulier invullen en retour zenden.

Wat is het adres waar u uw product(en) retour kan sturen?

Een retour kunt u verzenden naar het volgende adres:

Stammis Edelsmid-Juwelier
t.a.v. Sales Stammis Edelsmid-Juwelier
Plein 71 1861JX  Bergen NH

Wij kunnen, bij een retour, niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade of diefstal tijdens de verzending.

Wat zijn de voorwaarden voor een retourzending?

Ongedragen en niet beschadigde artikelen kunnen, binnen 14 dagen na ontvangst, worden geretourneerd.

Ruiling product: het aangekochte product kan geruild worden voor een ander product. Mocht het nieuwe product een lager bedrag hebben dan het eerst aangekochte product, storten wij het restantbedrag terug. Geef op het retourformulier duidelijk aan voor welk product u het wilt wijzigen. Wij zullen vervolgens de beschikbaarheid van het nieuwe artikel controleren. Het nieuwe artikel kan pas worden verzonden nadat de geretourneerde artikelen zijn ontvangen en een kwaliteitscontrole hebben ondergaan.

Stuur eventuele cadeaus s.v.p. ook terug met de retourzending.

Het staat ons vrij om artikelen, die buiten de bovengenoemde termijn van 14 dagen worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.

Wij accepteren geen retourzendingen van onbeschadigde artikelen die zijn gedragen of waarvan de etiketten zijn verwijderd.

Als u een bestelling ontvangt, waarbij een etiket van een artikel ontbreekt, verzoeken we u ons nog dezelfde dag (per email: sales@stammisedelsmid.nl) te informeren, mocht u het artikel willen retourneren. We adviseren u het product onmiddellijk, na ontvangst, grondig te controleren, voordat je de etiketten en labels verwijdert.

Wij accepteren geen retourzendingen van goederen die niet via onze webshop zijn gekocht.